Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Justin Wang

Telefoonnummer : +8617719858619

WhatsApp : +8617719858619

Free call
Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd

Auto de Vervangstukkenco. van Zhengzhourex, Ltd

  • Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd
  • Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd
  • Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd
  • Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd
  • Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken: ORTIZ Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 3000000-5000000 Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 50% - 60%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Dient Auto de Vervangstukkenco. van Zhengzhourex, Ltd auto diesel injectiesysteem 12 jaar. Wij hebben rijke kennis en ervaring van diesel injectiesysteem. Nu, wijden wij aan diesel het gemeenschappelijke systeem van de spoorinjectie 4 jaar, en verstrekken de diesel gemeenschappelijke spoortoebehoren van uitstekende kwaliteit voor de meerderheid van de gemeenschappelijke agenten van spoortoebehoren en oliepomp herstellend post. Onze bestaande productstructuur is zoals volgend, gemeenschappelijke het spoorpijp van Bosch, klepcomponenten, pakkingen, kappen, reparatieuitrustingen, koperverbindingsstuk, solenoïdekleppen, balzetel. De klepplaat van het Denso gemeenschappelijke spoor, klepstam, injecteurspijp, pijp GLB, hoge precisiepakking, solenoïdeklep, brandstof metende klep, SCV-klep. Klep van de het spoorcontrole van Delphi de gemeenschappelijke, injecteurspijp. En het bedrijf ontwikkelt actief gemeenschappelijkere spoorproducten.

Samen creeert Auto de Vervangstukkenco. van Zhengzhourex, Ltd het werk met klanten die de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit aan hun klanten verlenen, en meer rijkdom. De fabriek keurt het internationale geavanceerde materiaal van de precisieproductie, dat door productiedeskundigen goed, met strikte inspectieprocedures, de producten van uitstekende kwaliteit werkt te verstrekken. De lange garantieperiode en de redelijke prijs, verzekeren customer winsten, zodat de klanten gemakkelijker goedkeurden. Dan maken wij tot de diesel de gemeenschappelijke spoorindustrie tot een groener milieu voor de gemeenschap leiden, resulterend in hogere sociale tevredenheid.

ORTIZ, voor de milieubescherming en uw rijkdom!.

Geschiedenis

Dient Auto de Vervangstukkenco. van Zhengzhourex, Ltd auto diesel injectiesysteem from2005. Proucts wordt geproduceerd, dergelijke diesel pijp, duiker, olieverbinding.

 

Wij wijden aan diesel het gemeenschappelijke systeem van de spoorinjectie vanaf 2012, en verstrekken de diesel van Bosch & Denso-gemeenschappelijke spoorpijp van uitstekende kwaliteit voor de gemeenschappelijke agenten van spoortoebehoren en oliepomp herstellend post.

 

In 2014, produceren wij gemeenschappelijke het spoorpijp van Delphi, en de Bosch-klep van de injecteurscontrole.

 

Wij beginnen met de plaat van de de injecteursopening van opbrengsdenso, klepstaaf vanaf 2016.

 

2018, meer injecteursdelen & pompdelen worden toegevoegd.

 

Welkom om ons te contacteren!

Dienst

Samen creeert Auto de Vervangstukkenco. van Zhengzhourex, Ltd het werk met klanten die de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit aan hun klanten verlenen, en meer rijkdom.

 

De fabriek keurt het internationale geavanceerde materiaal van de precisieproductie, dat door productiedeskundigen goed, met strikte inspectieprocedures, de producten van uitstekende kwaliteit werkt te verstrekken.

 

De lange garantieperiode en de redelijke prijs, verzekeren customer winsten, zodat de klanten gemakkelijker goedkeurden.

 

Dan maken wij tot de diesel de gemeenschappelijke spoorindustrie tot een groener milieu voor de gemeenschap leiden, resulterend in hogere sociale tevredenheid.

 

Wij hebben de OEM/ODM dienst voor de klanten

Ons Team

Het produceren van Afdeling: 20 mensen

 

Salerafdeling: 10 mensen

 

QC Team: 4 mensen

 

R&D-Team: 6 mensen

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Admin@ortizdiesel.com
+8617719858619
ortizdiesel
ortiz2
+8617719858619