Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd
machine stofvrije Workshop productielijn Voorraad

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : ORTIZ
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 50% - 60%

Dient Auto de Vervangstukkenco. van Zhengzhourex, Ltd auto diesel injectiesysteem 12 jaar. Wij hebben rijke kennis en ervaring van diesel injectiesysteem. Nu, wijden wij aan diesel het gemeenschappelijke systeem van de spoorinjectie 4 jaar, en verstrekken de diesel gemeenschappelijke spoortoebehoren van uitstekende kwaliteit voor de meerderheid van de gemeenschappelijke agenten van spoortoebehoren en oliepomp herstellend post. Onze bestaande productstructuur is zoals volgend, gemeenschappelijke het spoorpijp van Bosch, klepcomponenten, pakkingen, kappen, reparatieuitrustingen, koperverbindingsstuk, solenoïdekleppen, balzetel. De klepplaat van het Denso gemeenschappelijke spoor, klepstam, injecteurspijp, pijp GLB, hoge precisiepakking, solenoïdeklep, brandstof metende klep, SCV-klep. Klep van de het spoorcontrole van Delphi de gemeenschappelijke, injecteurspijp. En het bedrijf ontwikkelt actief gemeenschappelijkere spoorproducten.

Samen creeert Auto de Vervangstukkenco. van Zhengzhourex, Ltd het werk met klanten die de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit aan hun klanten verlenen, en meer rijkdom. De fabriek keurt het internationale geavanceerde materiaal van de precisieproductie, dat door productiedeskundigen goed, met strikte inspectieprocedures, de producten van uitstekende kwaliteit werkt te verstrekken. De lange garantieperiode en de redelijke prijs, verzekeren customer winsten, zodat de klanten gemakkelijker goedkeurden. Dan maken wij tot de diesel de gemeenschappelijke spoorindustrie tot een groener milieu voor de gemeenschap leiden, resulterend in hogere sociale tevredenheid.

ORTIZ, voor de milieubescherming en uw rijkdom!.

Contactgegevens
Zhengzhou Rex Auto Spare Parts Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Justin Wang

Tel.: +8617719858619

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)